בטיפולוג לא ניתן למחוק מטופל אלא ניתן להעביר אותו לארכיון (מצב לא פעיל).
מצב זה מקפיא את השימוש במטופל (עד להשבתו מהארכיון) ולא מאפשר הכנסת מידע נוסף עבורו אך הטיפולים שתועדו עבורו ימשיכו להיות מוצגים בטבלאות הטיפולים. בכדי להשמיש את המטופל שוב יש לבטל את סימון העברתו לארכיון.
בכדי להעביר מטופל למצב לא פעיל יש לאתר את הרשומה ולסמנה, תחת הכפתור עוד פעולות יש לבחור באופציה הפוך מטופל ללא פעיל:
*משתמשים בהרשאת מטפל או מנחה, אינם רואים אפשרות זו במסך המטופלים, עליכם לערוך את כרטיס המטופל - שם תוכלו לסמן "העברה לארכיון"
החזרת המטופל מהארכיון:
בכדי להחזיר מטופל מהארכיון יש לבצע חיפוש מתקדם תחת תפריט מטופלים.
בחיפוש המתקדם יש לבצע סינון (ללחוץ על הכפתור סנן) כאשר בשדה "פעיל/ארכיון" מופיע הערך "כולם" או "לא פעיל".
כך תוכלו לצפות במטופלים שהועברו לארכיון ואז להיכנס שוב למצב עריכת מטופל ולהוריד את הסימון מהתיבה בשדה "העברה לארכיון".
יש לאתר ולסמן הרשומה ולאחר הסימון ניתן ללחוץ על הכפתור עוד פעולות ולבחור באופציה סמן מטופל כפעיל.